MWFbMqJ4MaBdMaNcNGFcMGtcMncsynIkynwbzD1c

Dijital Pazarlama SEO SEM

Ak Blog SEO
4526497607311515816

Dijital Pazarlama SEO SEM

9 Temmuz 2018 Pazartesi

Dijital Pazarlamada SEO SEM İlişkisi Nedir

Bugün sizlere dijital pazarlama adı altında SEO veya SEM dediğimiz konuya değinmek istiyorum.
Bu sektöre girmeden önce kendi bir ön görüşüm olarak sizlere şunları dile getirmek istiyorum:
Dijital Pazarlama SEO SEM
Dijital Pazarlama SEO SEM
Öncelikle kesinlikle ama kesinlikle sen veya SEO dediğiniz dijital Pazarlama alanına eğer girmeye kesin bir karar verdiyseniz videoları izlemektense bunun yerine doküman okumanızı şiddetle öneriyorum.

Öncelikle SEO nedir sonrasında SEM in SEO ile ilişkisi nedir

Öncelikle Seo kavramını kısaca değinecek olursak sizlere şu satırları yazabiliriz:
Arama motoru optimizasyonu dediğimiz yani Google'ın arama sonuçlarında ilk sayfa veya ilk sıralarda yer edinmemiz için yazılımsal olarak site içi ve site dışı Seo ayarları kavramları ile ilgili olarak bunu gerçekleştirebiliriz.
Sitemizde Seo kavramları olan site içi Seo web site dışı Seo konuları anlatılmıştır.
Sizlere bugün kısaca özet olarak SEO nun ne anlama geldiğini ve SEM kavramının SEO ile ilişkisi nedir konusuna değineceğiz sadece.
Yukarıda Seo kavramının ne anlama geldiğini yönelik kısaca bir tanımı yaptık ve şimdi SEM kelimesinin Seo ile olan ilişkisi üzerine birkaç cümleyle ifade edelim: Dijital pazarlama dediğimiz özellikle e-ticaret sitelerine güvenlik yapılan bütün pozitif çalışmalar her ne kadar SEO nun ana konusu içerisinde yer alacak olsa da aslında e-ticaret sitelerine  yönelik yapılan bütün pozitif çalışmalar Sem kavramına dahil olmaktadır.
Sem kavramına yönelik olarak yapılan bütün çalışmalar gerçekten de zorlu bir süreç olmanın yanısıra Seo bilgisine sahip olmadan SEM üzerine başarılı olacağınızı düşünüyorsanız kesinlikle ama kesinlikle büyük bir yanılgı içerisinde olduğunuzu söyleyebiliriz. 
Zaten SEM kavramı olmadan önce SEO faaliyetleri dijital dünyada yıllar önce yer almıştı ve bunu basamak basamak olarak göz önüne alacak olursak sırasıyla öncelikle bir web site sahip olmanız, sonrasında web site de yapılan kodlama hatalarına yönelik düzeltme çalışmalarınızın yanı sıra internete bir noktaya gelebilmek için ve ziyaretçilerin sitenizden haber olmaları adına yaptığınız site içi optimizasyon çalışmaları SEO kavramı ile birlikte e ticaret sitelerinizi bir kümeye aldığımız zaman ikisi bir bütünleşik halde olduğunu göreceksiniz. SEO ile SEM kardeş gibilerdir ama SEO büyük kardeş dediğimiz ağabey konumunda yer almaktadır.
https://seo.akblog.net/2018/07/dijital-pazarlama-seo-sem.html

Akblog.net
Ak Blog SEO - Google SEO Eğitimleri Dokümanları
  1. Sitemizde Seo kavramları olan site içi Seo web site dışı Seo konuları anlatılmıştır. Bu konumuz da ise kısaca özet olarak SEO nun ne anlama geldiğini ve SEM kavramının SEO ile ilişkisi nedir konusuna değindik sadece.

    Kaynak: https://seo.akblog.net/2018/07/dijital-pazarlama-seo-sem.html

    YanıtlaSil

Whatsapp İletişim Formu×
Bilgileriniz
İstek Bilgileriniz
iletişime geç